Voor meer info neem contact op via 0653529602 of mail naar arno@autovosters.nl

Werkwijze

Voor ons is het van belang om te weten hoe uw nieuwe auto eruit dient te zien. Dus als u ons door kunt geven welk type auto u zoekt en daarbij vermeld welke leeftijd, kleur, maximale kilometer stand en opties deze auto moet hebben, dan kunnen wij u verblijvend een aantal voorbeelden doorsturen. Hiervoor kunt u op deze site bij “auto zoeken” uw wensen kenbaar maken. Wij trachten u dan zo snel mogelijk de mogelijkheden door te geven en tegelijk ook de eventuele valkuilen zichtbaar te maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat een iets jonger model een veel gunstigere CO2 uitstoot heeft, waardoor de BPM bij import veel lager zal zijn.

Aankoop begeleiding

Als u uw wensen kenbaar heeft gemaakt en Auto Vosters heeft u voorzien van alle informatie inzake de kosten die bij import te verwachten zijn, wordt alles netjes op papier vastgelegd en kan er over gegaan worden tot de definitieve aankoop van de betreffende auto. Auto Vosters zal alle zaken regelen die nodig zijn bij het importeren van uw nieuwe auto. Wij zorgen bijvoorbeeld voor duidelijke aankoop contracten met de leverancier van de auto, plannen het transport in, regelen alle import keuringen en benodigde documenten. Verder kunnen wij uw nieuwe auto voorzien van bijvoorbeeld een extra alarmsysteem, trekhaak of andere gewenste zaken.

Verkoop ondersteuning

Indien u uw oude auto wilt verkopen kan Auto Vosters u daarbij ook behulpzaam zijn. Wij hebben contact met diverse (export)handelaren en veilingsites die ervoor zorgen dat wij altijd de hoogst mogelijke handelswaarden voor uw auto kunnen verkrijgen (voor meer informatie zie tap verkoopbegeleiding op onze site).


Onze diensten:

Klantgericht

Kwalitatief

Full-service

Support