Voor meer info neem contact op via 0653529602 of mail naar arno@autovosters.nl

Hartelijk welkom bij Auto Vosters, dé automakelaar!

Gespecialiseerd in auto import van jong gebruikte en nieuwe voertuigen uit het buitenland

Of u nu een auto wilt importeren uit Duitsland, of uit elk ander deel van de wereld, wij zijn u graag van dienst. De import van auto’s vraagt om expertise. Er is doorgaans veel geld mee gemoeid, en dat vraagt om een sterke partner, waar u zekerheid combineert met een maximaal voordeel. Auto Vosters is uw partner bij de import van jong gebruikte en nieuwe voertuigen uit het buitenland. Wij werken voor een brede range van klanten, van zeer vooraanstaande, beursgenoteerde bedrijven, het midden- en kleinbedrijf, alsook voor particulieren. Uw budget is niet van belang. U kunt bij ons terecht voor de import met een hoog doe-het zelf gehalte, maar ook voor full-service, inclusief haal-en brengservice en leenauto.

Wij importeren uw nieuwe Audi, BMW, Mercedes Benz, Volvo, Volkswagen of andere auto naar keuze. Altijd tegen de gunstigste tarieven.

Door onze langdurige contacten met leveranciers van bovengenoemde merken kunnen wij nagenoeg altijd de juiste auto voor u vinden. Deze auto’s worden dan vaak geleverd met extra fabrieksgarantie en waarborgen, zodat u nooit geen kat in de zak koopt.

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s.

Maak gebruik van onze zoekpagina voor een auto op maat. Natuurlijk kunt u de auto zelf ophalen of door ons laten afleveren. Indien gewenst verzorgen wij ook de aangifte voor u. Wij bieden service op maat en hanteren het beleid: de klant is koning!